Zon 1 aug: 8e Time Trial Korte Vliet

 

DSC_0289

DSC_0609

DSC_0697

DSC_0792

DSC_0813

Hoofdmenu

 

Maximale aantal deelnemers bereikt

De inschrijving voor de virtuele Voorschotenloop is gesloten nadat het maximale aantal van 500 deelnemers is bereikt. Het onderstreept nogmaals de populariteit van het Zorg en Zekerheid Circuit waarvan tot nu toe elke loop vroegtijdig was volgeboekt.

Vanwege de coronacrisis vindt de Voorschotenloop dit jaar virtueel plaats. Dit betekent dat iedereen de traditionele afstanden van 5 kilometer, 10 kilometer en 10 Engelse mijl kan afleggen op een moment dat het hem of haar uitkomt. Ook kunnen de deelnemers zelf een parcours uitzoeken. Dit hoeft dus niet in Voorschoten te zijn. Het is natuurlijk niet zo gezellig als je gewend bent, maar wel een heel goed alternatief om in vorm te blijven en iets te hebben om voor te trainen.

 

Voorschoten2019-site
Het rondje om Kasteel Duivenvoorde moet je dit jaar alleen lopen of er zelf bij denken.

App

Iedereen die zich heeft ingeschreven, krijgt toegang tot de speciale app van het Zorg en Zekerheid Circuit waarmee je jouw ‘run’ kunt registreren. Lopen kan tussen 6 maart en 21 maart. Uiteraard moet je je hierbij houden aan alle geldende coronamaatregelen. Na afloop krijg je jouw welverdiende medaille thuisgestuurd. Op www.zorgenzekerheidcircuit.nl is de uitslag terug te vinden.

De Voorschotenloop is de zesde hardloopwedstrijd op de kalender van het populaire Zorg en Zekerheid Circuit. Na de Voorschotenloop staan de Braassemloop en de Omloop van Noordwijkerhout op de kalender. Iedereen die aan zes of meer lopen van het Zorg en Zekerheid Circuit heeft deelgenomen, krijgt het traditionele fraaie hardloopshirt van het circuit.

Meer informatie over de Voorschotenloop is te vinden op www.voorschotenloop.nl.

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.