Zat 3 jul: Competitie C/D Junioren te Den Haag

 

Zon 4 jul: Time Trial Korte Vliet

 

Za/Zo 10/11 jul: 10 van Noordwijk

 

DSC_0119

DSC_0552

DSC_0708

DSC_0764

DSC_0854

Hoofdmenu

 

Geslaagde test over 5 kilometer door groep Ed

De atleten van de groep van Ed hebben zondag een geslaagde testtraining over vijf kilometer gehouden. Jimmy was met 17.12 de snelste man. Dorinda troefde met 21.25 de andere dames af.

Ed bereidde de training, zoals we van hem gewend zijn, uiterst nauwkeurig voor. Vooraf maakte hij op basis van de inschrijvingen groepen van vier lopers die ongeveer even snel zijn. Vervolgens tekende hij bij de start (de parkeerplaats bij Zwembad Het Wedde) vier cirkels op anderhalve meter afstand. Vanaf kwart over 9 ging er elke minuut een groep van start, zodat de test volledig coronaproof verliep. Marjolein hielp bij de tijdswaarneming en Herman en Niek hadden een plek op het parcours ingenomen zodat er niet kon worden 'gesmokkeld'.

 

Podium Dames
De snelste dames, met van links naar rechts: Eeke, Dorinda en Judith.

Jimmy maakte zijn favorietenrol bij de mannen meer dan waar. Bij de time-trials en meeste trainingen laat hij niet het achterste van zijn tong zien, maar zondag ging hij er helemaal voor. Hij zette een verbluffende 17.12 neer en komt daarmee in de buurt van zijn oude topvorm. Zelfs Bastiaan, die de afgelopen weken ontketend was tijdens de time-trials, kon Jimmy niet bijhouden. Met 18.26 liep hij wel een knap persoonlijk record. Marcel eindigde met 19.11 als derde en bleef daarmee Freek en Arthur voor.

 

Bij de dames waren de verschillen beduidend kleiner. Dorinda greep met 21.25 de winst, net voor Eeke die 21.36 klokte. Judith en Marieke (Edstafette) eindigden daar vlak achter.

 

Bekijk hier de uitslag.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.