9 jan - VLC online + offline open dag!

 

 

6-21 mrt: De VoorschotenLoop

 

Zon 7 mrt: 5 km. time-trial langs de Korte en gewone Vliet (Ed).

 

Hoofdmenu

 

Doe mee aan de Virtual Winter Run

De hardloopkalender wordt leger en leger en zonder wedstrijden om voor te trainen, kan het lastig zijn om gemotiveerd te blijven. Dat gaat de Atletiekunie aan het hart. Daarom organiseren zij tussen 19 en 31 december de Virtual Winter Run. Inschrijven kan tot en met 23 december.

 

Het mooie aan dit virtuele initiatief is bovendien dat je met jouw deelname ook onze club kunt supporten in deze lastige tijd. Dit doe je door bij jouw inschrijving Voorschoten'97 Atletiek aan te vinken. De kosten bedragen 10 euro voor volwassenen en 7,50 voor kinderen. Hiervan gaat het grootste deel naar de club! Je kunt kiezen voor 1 kilometer (jeugd), 3 kilometer, 5 kilometer, 10 kilometer en 21,1 kilometer.

 

Virtual Winter Run2
Doe mee aan de Virtual Winter Run van de Atletiekunie en steun de club!

 

Alle deelnemers maken gebruik van de Racemap App. Daarmee kan de Atletiekunie achteraf een klassement tonen, kunnen geïnteresseerden jou tracken tijdens je race én wordt mooi in beeld gebracht hoeveel lopers in beweging zijn gekomen. Daarnaast komt er ook een live leaderboard beschikbaar en ontvang iedereen een toffe qoodybag.

 

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

 

 

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.