9 jan - VLC online + offline open dag!

 

 

6-21 mrt: De VoorschotenLoop

 

Zon 7 mrt: 5 km. time-trial langs de Korte en gewone Vliet (Ed).

 

Hoofdmenu

 

Bastiaan blijft winnen bij time-trial

Bastiaan heeft ook de derde time-trial van Ed langs de Korte Vliet gewonnen. Zondag snelde hij in 8.46 minuut naar de finish. Met dit nieuwe PR was hij bijna een minuut sneller dan de nummer twee. Egon van de Hague Road finishte de 2,5 kilometer na 9.44 minuut. Gast Robert eindigde met 9.49 als derde.

 

De opkomst van Bastiaan is opvallend. Begin dit jaar meldde hij zich aan voor de cursus van de Voorschotenloop. Omdat hij al enige ervaring had op de langere afstanden kon hij direct goed meekomen bij de groep van Ed. Na enkele ereplaatsen bij de eerste serie van de time-trials greep hij in de zomer de macht en snoepte steeds meer van zijn tijd af. Uiteindelijk pakte Bastiaan ook de eindwinst. In de nieuwe serie van deze unieke trainingen is hij vooralsnog onklopbaar. Elke keer verbetert hij hierbij zijn PR. Na 8.52 en 8.49 zette de snelle loper dit keer 8.46 neer.

 

Bastiaan time-trial3
Bastiaan verbeterde zijn PR en pakte daarmee opnieuw de zege.

 

Ook bij de dames ging de zege zondag naar de eindwinnaar van de eerste serie. Roos eindigde tijdens de eerste twee time-trials als derde en vijfde, maar haalde zondag weer haar 'normale' niveau. Ze zette een tijd neer van 10.27 en bleef daarmee nipt Eeke (10.34) voor. Esther (11.17) van Edstafette werd net als twee weken geleden derde.

In totaal kwamen er zondag 22 lopers aan de start. Een aantal daarvan verbrak, mede dankzij de gunstige omstandigheden, hun PR. Marjolein (tijdwaarneming) en controlepost Herman ondersteunden Ed bij de organisatie. Bekijk hier de uitslag.

 

Komende zondag staat er een nieuwe time-trial op het programma. Meer informatie en aanmelden via ehzijl@ziggo.nl.

 

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.