9 jan - VLC online + offline open dag!

 

 

6-21 mrt: De VoorschotenLoop

 

Zon 7 mrt: 5 km. time-trial langs de Korte en gewone Vliet (Ed).

 

Hoofdmenu

 

Doe mee aan de Endorun

Debby van Bemmel, de zus van Jimmy en voormalig lid van onze club, heeft een ernstige vorm van endometriose en ligt al een maand in het ziekenhuis. De familie Van Bemmel doet daarom een oproep aan alle leden van Voorschoten’97 om mee te doen aan de Endorun en te helpen om geld in te zamelen voor onderzoek. Dit jaar vindt deze loop virtueel plaats.

Endometriose is een chronische ziekte waar veel vrouwen in meer of mindere mate last van hebben. De exacte oorsprong is helaas nog onbekend. Daarnaar wordt momenteel onderzoek gedaan.

 

Endorun
Debby had haar startnummer al klaarliggen, maar kan helaas niet zelf meedoen.

Pijnstilling

Ook Debby is door deze ziekte getroffen waardoor onder andere haar blaas al twee jaar niet meer functioneert. Ze was vastberaden om dit jaar mee te doen aan de Endorun en had zelfs haar startnummer al binnen. Helaas gaat dit er niet van komen. Ze ligt al een maand in het ziekenhuis voor pijnstilling. De afgelopen tijd heeft ze meerdere operaties en behandelingen ondergaan in verschillende ziekenhuizen. Het is echter nog niet gelukt om de oplossing voor haar te vinden.

EndoFrance is de organisatie in Frankrijk die zich inzet om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze ziekte, onder andere door de organisatie van de Endorun. Dit jaar is Debby het gezicht van deze loop, omdat haar vorm van deze ziekte zo ernstig is.

Meer informatie en aanmelden

Vanwege het coronavirus vindt de Endorun virtueel plaats. Het zou prachtig zijn wanneer er een grote afvaardiging van Voorschoten’97 meedoet! De kosten bedragen 5,50 euro en je kunt tot en met zondag 22 november jouw afstand wandelen of hardlopen. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.