9 jan - VLC online + offline open dag!

 

Zon 28 feb: 5 km. strandloop (Ed)

 

6-21 mrt: De VoorschotenLoop

 

Hoofdmenu

 

Razendsnelle tijden bij tweede time-trial

Tijdens de tweede time-trial van de nieuwe serie hebben meerdere deelnemers hun PR verbroken. De weersomstandigheden waren ideaal en bovendien leken de pittige trainingen van de afgelopen weken hun uitwerking niet te hebben gemist. Net als vorige week waren Bastiaan en Eeke de snelsten.

Nu de coronamaatregelen opnieuw zijn aangescherpt, was het aan initiator Ed en zijn trouwe vrijwilligers de taak om extra alert te zijn. Hoewel iedereen individueel het parcours van 2,5 kilometer aflegt, kreeg iedereen de opdracht om ergens anders in- en uit te lopen, na de finish niet te blijven hangen en voldoende afstand te bewaren tot de andere deelnemers en weggebruikers. Bovendien waren supporters bij de start en finish niet welkom. Na afloop deelde Ed aan alle 24 deelnemers een compliment uit voor het naleven van de regels. Alleen op deze manier kan deze training, die dient als goede wedstrijdsimulatie, de komende weken doorgaan.

 

time-trial Edwin
Edwin moest de eerste time-trial aan zich voorbij laten gaan, maar was er zondag weer bij.

Een aantal lopers lijkt helemaal klaar voor de herstart van de wedstrijden. Zo blijft Bastiaan seconden van zijn tijden afsnoepen. Zondag finishte hij na 8.49 minuten: een nieuw persoonlijk record. Hij bleef hiermee zelfs Jimmy zes seconden voor. Gast Wouter liep een tijd van 9.08 en eindigde als derde.

Ook Eeke zette een nieuw persoonlijk record neer: 10.32. Dit was net voldoende om Marieke van Edstafette (10.37) van zich af te houden. Trainingsgenoot Esther eindigde met 11.17 als derde.

De volgende time-trial is op zondag 22 november. Meer informatie en aanmelden kan bij Ed Zijl: ehzijl@ziggo.nl.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.