Zon 9 mei: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Bastiaan en Eeke winnen eerste time-trial

De tweede serie time-trials is zondag van start gegaan. Onder goede weersomstandigheden zette Bastiaan met een nieuw PR van 8.52 de snelste tijd neer bij de mannen. Bij de dames greep Eeke met 10.53 de overwinning.

De time-trials zijn een goede wedstrijdprikkel in een tijd waarin het ene loopevenement na het andere loopevenement wordt afgelast. Op een door initiator Ed uitgezet parcours van 2,5 kilometer langs de Korte Vliet kunnen de deelnemers hun benen testen. Door steeds vier minuten na elkaar te starten, zijn de time-trials volledig coronaproof.

In de zomer vond de eerste serie plaats. Na enkele weken van rust pakte Ed zondag de draad weer op. Bastiaan liet met zijn snelle tijd zien dat hij nog steeds in topvorm verkeert. Wanneer de wedstrijden straks weer worden hervat, kan hij direct hoge ogen gaan gooien in de regio. Arthur (9.47) en gast Robert (10.01) eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats.

 

Eeke Landman
Eeke pakte onlangs de clubtrainingen weer op en won direct de time-trial.


Flink aan de bak

Bij de dames liet Eeke zien dat haar trainingsgenootjes de komende weken flink aan de bak moeten om haar voor te blijven. Onlangs pakte ze na een lange afwezigheid de trainingen op dinsdag- en donderdagavond weer op. Dit resulteerde direct in een snelle tijd van 10.53. Gast Marieke Westmaas werd tweede. Roos pakte de derde prijs met een tijd van 11.15. Ze bleef hiermee de onfortuinlijke Marieke Ferguson met slechts één seconde voor.

Komende zondag staat er opnieuw een time-trial gepland. Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Ed: ehzijl@ziggo.nl.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.