Zon 9 mei: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Kom in beweging voor Matchis

Na een succesvolle eerste editie in juni organiseert Stichting Matchis op zaterdag 26 september opnieuw de actie 'In beweging voor Matchis'. Ga jouw eigen sportieve uitdaging aan en haal geld op voor stamceldonoren.

Je kunt jouw eigen sponsorevenement aanmelden op Sterkvoormatchis.nl. Hoe jouw sportieve uitdaging eruit ziet, mag je helemaal zelf bepalen. Je kunt dus hardlopen, fietsen, wandelen, skaten en zwemmen. Wat jij wilt. Als je dit maar in je eigen omgeving doet en rekening houdt met de anderhalve meter afstand. Op deze manier kunnen we met elkaar toch veel bereiken!

Matchis2
Kom op zaterdag 26 september in beweging voor Matchis.

 

Stichting Matchis

 

Stichting Matchis is het Nederlandse centrum voor stamceldonoren. Mensen met bloedkanker zoals leukemie krijgen met stamcellen van een gezonde donor weer een kans op leven. Stamceldonoren registreren en typeren kost veel geld. Omdat de kans op een match heel klein is, heeft Stichting Matchis ook bijzonder veel donoren nodig. Door het coronavirus zijn de sponsoractiviteiten en de donorwerving de afgelopen maanden echter voor een groot deel stilgevallen. Het is dus cruciaal dat er snel weer geld wordt ingezameld en aandacht wordt gegeven aan de werving van stamceldonoren. Door mee te doen met jouw actie kun je hier een belangrijke bijdrage aan leveren!

 

Klik hier voor meer informatie over de Stichting Matchis.

 


Kom jij net als Sterre in beweging voor Matchis?

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.