Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Bastiaan en Roos winnen time-trial

Bastiaan en Roos hebben zondag de snelste tijd geklokt tijdens de vijfde time-trial voor de groep van Ed. Beiden deden daarmee goede zaken in het klassement.

Bastiaan profiteerde optimaal van de afwezigheid van zijn concurrenten Freek en Marcel. Zijn 8.57 over 2,5 kilometer was met afstand de snelste tijd van de dag. Met de overwinning verstevigde hij zijn koppositie in het klassement. Mathieu, die na veelvuldig blessureleed weer voorzichtig opkrabbelt, eindigde als tweede met 9.25. Gast Robert Belt pakte met 9.39 de derde plaats.

Bij de dames is het stuivertje wisselen om de winst. Roos, Dorinda en Judith zitten steeds dicht bij elkaar. Nu Roos ook lid is geworden van de club belooft het een spannende strijd om de eindoverwinning te worden. Dit keer ging de zege naar Roos in een snelle 10.14. Dorinda werd tweede met 10.24. Voor allebei betekende dit een PR. Judith werd derde in 10.55.

 


Nu Roos lid is van de club tellen haar prestaties ook mee in het klassement.


Concurrentie


Mogelijk krijgt dit drietal tijdens de laatste time-trials deze zomer concurrentie van Marjolein. De nieuwe, nog onervaren, loopster uit de groep van Ed maakt grote stappen voorwaarts. Dit bewees ze ook zondag. Ze was met 11.16 maar liefst 42 seconden sneller dan de vorige keer. Dit resulteerde in de vierde plaats. Gezien haar inzet en enthousiasme is zij wellicht tot veel meer in staat.

De volgende time-trial is over twee weken op zondag 2 augustus. Er is beperkt ruimte voor deelname van gasten. Wil je meedoen? Neem dan contact op met Ed.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.