Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Joost van Kempen bijna-nieuwe-voorzitter

Het is aan de ALV donderdag om akkoord te gaan, maar niets lijkt dat in de weg te staan. Joost van Kempen neemt het stokje over van Mathijs Ferguson, die bijna drie jaar deze taak heeft waargenomen na het overlijden van zijn vader. En hij deed dat met verve waarvoor alle hulde.

De voorzitter van de Atletiekcommissie is ook lid van het bestuur van de vereniging vandaar dat de ALV eraan te pas komt.

Joost, jurist, vader, beetje bourgondiër en hardloper traint nu bij Fons en is op alle afstanden actief, zeg maar fanatiek; bij de 10 km zit hij na drie kwartier alweer al lang aan de koffie om een beeld te geven. Ook wil hij graag eens met baanatleten meedoen. "Het lijkt zo simpel, zo'n speer effe gooien, maar het vereist veel oefening", zegt hij.

In de Atletiekcommissie is zijn snelheid minder van belang zo zegt hij, "daar komt het meer op uithoudingsvermogen aan". Wat gaat hij doen? "Zorgen dat er nieuwe baan er snel gaat er komen, dat is prio-één, maar er is zeker meer wat op de rol staat", zo antwoord hij.
Na de eerste vergadering van de commissie was hij heel enthousiast uiteraard omdat de vergaderingen altijd heel gezellig zijn, dat weet haast niemand, maar ook omdat er vlaai was maar ook waar hij als goed hardloper pas na protest, voor de vorm vermoeden we, van mee at.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.