Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Marathonestafette pupillen verplaatst naar 23 juni

Helaas kon de marathonestafette in het nieuwe clubshirt voor de pupillen dinsdag niet doorgaan. De regen kwam met bakken uit de hemel.  Gelukkig hebben de trainers direct een nieuwe datum kunnen regelen. De kinderen kunnen nu met elkaar de klassieke afstand afleggen tijdens de training op dinsdag 23 juni om 17.00 uur.


Hierdoor blijft het klassement ongewijzigd. De Donderdaggroep Ed staat nog steeds bovenaan. Wel is de planning voor overige teams gewijzigd. Er is niet alleen een nieuwe datum voor de pupillen, er is ook een team toegevoegd. Vanuit de voetbalafdeling kwam ook een verzoek om mee te doen. De familie Beaumont loopt zondag de marathonestafette onder de naam De Mooie Bergjes. Dit brengt hgt totaal aan deelnemende teams op veertien.

 


De pupillen leggen de marathonafstand nu met elkaar af op dinsdag 23 juni.

 

Tussenstand:
1. Donderdaggroep Ed 3.14,44
2. The W-team 3.22,00
3. Gruppedto 3.31,30
4. The Muppets 3.46,30
5. Baywatchers 3.51,00
6. Team Volg 'M 4.08,41
7. ALIENS 4.30,00
8. De wandelende tak (wandelaars) 7.18,00
9. Team Noortje (wandelaars) 8.02,00

Overige teams:
De Vink (zondag 21 juni)
Team Cor (zondag 21 juni)
Team F.O.N.S. (zondag 21 juni)
De Mooie Bergjes (zondag 21 juni)
De pupillen (dinsdag 23 juni)


De marathonestafette

 

De marathonestafette is een goede manier om in een periode zonder wedstrijden in beweging te blijven, het groepsgevoel te onderhouden en op originele wijze de nieuwe clubshirts te presenteren. De teams bestaan uit twee tot maximaal tien wandelaars of hardlopers die allemaal individueel een deel van de marathonafstand afleggen. Afwisselen doen zij door het sturen van een Whatsapp-bericht of SMS.

 

Elke deelnemer maakt tevens een foto van zichzelf in het nieuwe clubshirt, die wordt gedeeld op de site en social media. Voor zowel het snelste team als het team met de meest originele foto's is een prijs(je) beschikbaar gesteld. De teamcaptains hebben van de organisatie een overzicht met de regels ontvangen.

Bekijk hier het foto-album. Klik hier voor informatie over de aanschaf van (extra) clubkleding bij Wout Bergers Sport.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.