Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Compleet nieuw podium na snelle teams

De drie teams die zondag in actie kwamen hebben het klassement van de marathonestafette in het nieuwe clubshirt volledig op zijn kop gezet. De Donderdaggroep Ed staat na negen van de dertien teams aan de leiding met een tijd van 3.14,44.


Om half 8 vertrok Freek namens het team voor de eerste shift van tien kilometer. Daarna volgden Britt, Bastiaan, Jimmy en slotloper Dorinda. Zij deden dit allemaal in een hoog tempo waardoor al snel duidelijk was dat de snelste tijd gelopen verbroken ging worden. Met 3.14,44 waren zij allemaal tevreden. Met nog vier teams die in actie moeten komen, gaan zij een spannende week tegemoet.

 


Dorinda groet Britt wanneer zij start als slotloopster bij de Donderdaggroep Ed.

Dit geldt ook voor The W-Team en Gruppedto die na hun marathonestafette op zondag op een podiumplek staan. The W-Team finishte na 3 uur en 22 minuten. Armand, Anton, Col en Joost kregen daarbij hulp van Ilona die coachte vanaf de fiets.

 

Gruppedto had 3.31,30 uur nodig om de finish te bereiken. Sponsor Mathieu was tot zijn eigen verrassing de slotloper, nadat de rest van het team de volgorde had omgegooid. Nadat hij de 'Voorschotenloop' had volbracht, proostte het team op de prestatie én het nieuwe clubshirt. Mark, Esther, Jeanine, Remco, Marijke, voorzitter Matthijs en Mathieu staan nu op de derde plaats op de ranglijst.

 


Col deed een snelle aflossing en hielp The W-Team daarmee aan de tweede plaats in de tussenstand.

 

Tussenstand:
1. Donderdaggroep Ed 3.14,44
2. The W-team 3.22,00
3. Gruppedto 3.31,30
4. The Muppets 3.46,30
5. Baywatchers 3.51,00
6. Team Volg 'M 4.08,41
7. ALIENS 4.30,00
8. De wandelende tak (wandelaars) 7.18,00
9. Team Noortje (wandelaars) 8.02,00

Overige teams:
De pupillen (dinsdag 16 juni)
De Vink (zondag 21 juni)
Team Cor (zondag 21 juni)
Team F.O.N.S. (zondag 21 juni)


De marathonestafette

 

De marathonestafette is een goede manier om in een periode zonder wedstrijden in beweging te blijven, het groepsgevoel te onderhouden en op originele wijze de nieuwe clubshirts te presenteren. De teams bestaan uit twee tot maximaal tien wandelaars of hardlopers die allemaal individueel een deel van de marathonafstand afleggen. Afwisselen doen zij door het sturen van een Whatsapp-bericht of SMS.

 


Champagne bij de finish van Gruppedto.

 

Elke deelnemer maakt tevens een foto van zichzelf in het nieuwe clubshirt, die wordt gedeeld op de site en social media. Voor zowel het snelste team als het team met de meest originele foto's is een prijs(je) beschikbaar gesteld. De teamcaptains hebben van de organisatie een overzicht met de regels ontvangen.

Bekijk hier het foto-album. Klik hier voor informatie over de aanschaf van (extra) clubkleding bij Wout Bergers Sport.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.