Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Team Volg 'M neemt de leiding over

Team Volg 'M heeft vrijdag de leiding overgenomen in het klassement van de marathonestafette. Sylvia, Ellen, Els, Yvonne, Maaike, Ton, Simone, Rosa en Louise zetten een tijd neer van 4.08,41. Dit tot tevredenheid van teamcaptain Marjolein die met haar groep lopers vooral een hele leuke ochtend beleefde.


De vrijdagochtendlopers pakten het professioneel aan. Zij kregen allemaal een eigen startnummer met hun naam erop. Hierdoor kwam bij een aantal zelfs het gevoel van het lopen van een echte race boven, inclusief wedstrijdkriebels. De verdeling van de kilometers was eenvoudig. De negen lopers legden allemaal 4,7 kilometer af. Ruim vier uur na de start van eerste loper Sylvia kwam Louise op spectaculaire wijze over de finish.

 

Daarna kwamen alle deelnemers en teamcaptain Marjolein bij elkaar in de tuin van Yvonne. Daar kreeg iedereen een mooie herinnering en bleef het nog lang gezellig.

 


De finish van Louise na ruim vier uur.


Tussenstand:
1. Team Volg 'M 4.08,41
2. Team Noortje (wandelaars) 8.02

Overige teams:

Baywatchers (zaterdag 13 juni)
The Muppets (zaterdag 13 juni)
De wandelende tak (zaterdag 13 juni)
Aliens (zaterdag 13 juni)
The W-team (zondag 14 juni)
Donderdaggroep Ed (zondag 14 juni)
Gruppedto (zondag 14 juni)
De pupillen (dinsdag 16 juni)
De Vink (zondag 21 juni)
Team Cor (zondag 21 juni)
Team F.O.N.S. (datum nog onbekend)


De marathonestafette

 

De marathonestafette is een goede manier om in een periode zonder wedstrijden in beweging te blijven, het groepsgevoel te onderhouden en op originele wijze de nieuwe clubshirts te presenteren. De teams bestaan uit twee tot maximaal tien wandelaars of hardlopers die allemaal individueel een deel van de marathonafstand afleggen. Afwisselen doen zij door het sturen van een Whatsapp-bericht of SMS.

 


Rosa kwam namens Team Volg 'm als achtste aan de start.

Elke deelnemer maakt tevens een foto van zichzelf in het nieuwe clubshirt, die wordt gedeeld op de site en social media. Voor zowel het snelste team als het team met de meest originele foto's is een prijs(je) beschikbaar gesteld. De teamcaptains hebben van de organisatie een overzicht met de regels ontvangen.

Bekijk hier het foto-album. Klik hier voor informatie over de aanschaf van (extra) clubkleding bij Wout Bergers Sport.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.