Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

De marathonestafette is begonnen

Team Noortje heeft zaterdag als eerste groep de marathonestafette in het nieuwe clubshirt volbracht. De wandelaars onder aanvoering van teamcaptain Toni maakten zaterdag na 8 uur en 2 minuten de klassieke afstand vol.

Om stipt 8.00 uur ging Hannie als eerste in clubshirt naar buiten. Daarna volgden Sylvia, Helen, Antoinette, Nicole en Tekin en Marrie. Toni vertrok om 15.40 uur als laatste om na iets meer dan 20 minuten thuis het horloge stop te zetten. Allemaal hadden zij hun eigen rondje gemaakt. Dit bracht hen onder andere door Park Rosenburgh, het Van der Werfpark en Landgoed de Horsten.

 


Tekin en Nicole liepen hun ronde onder andere langs de Korte Vliet.

Aangezien Team Noortje als eerste de marathonestafette heeft gelopen, staan zij automatisch bovenaan. De komende weken komen echter nog twaalf teams met meer dan 100 verschillende atleten van Voorschoten '97 in actie. Hieronder de tussenstand en een overzicht met overige deelnemers. Tussen haakjes de datum waarop het team van start gaat.

Tussenstand:
1. Team Noortje 8.02

Overige teams:
Team Volg 'm (vrijdag 12 juni)
Baywatchers (zaterdag 13 juni)
The Muppets (zaterdag 13 juni)
De wandelende tak (zaterdag 13 juni)
Aliens (zaterdag 13 juni)
The W-team (zondag 14 juni)
Donderdaggroep Ed (zondag 14 juni)
Gruppedto (zondag 14 juni)
De Vink (zondag 21 juni)
Team Cor (zondag 21 juni)
De pupillen (datum nog onbekend)
Team F.O.N.S. (datum nog onbekend)


De marathonestafette

 

De marathonestafette is een goede manier om in een periode zonder wedstrijden in beweging te blijven, het groepsgevoel te onderhouden en op originele wijze de nieuwe clubshirts te presenteren. De teams bestaan uit twee tot maximaal tien wandelaars of hardlopers die allemaal individueel een deel van de marathonafstand afleggen. Afwisselen doen zij door het sturen van een Whatsapp-bericht of SMS.

 


Teamcaptain Toni genoot volop van alle leuke foto's van haar wandelaars.

 

Elke deelnemer maakt tevens een foto van zichzelf in het nieuwe clubshirt, die wordt gedeeld op de site of social media. Voor zowel het snelste team als het team met de meest originele foto's is een prijs(je) beschikbaar gesteld. De teamcaptains hebben van de organisatie een overzicht met de regels ontvangen.

Bekijk hier het foto-album. Klik hier voor informatie over de aanschaf van (extra) clubkleding bij Wout Bergers Sport.

¬© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.