Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

De pupillentraining begint weer

Goed nieuws, we gaan vanaf dinsdag 12 mei weer beginnen met de atletiektrainingen voor de pupillen! We houden de gewone trainingsdagen en -tijden aan. Let op, dit geldt alleen voor de pupillen die altijd al in deze groep trainen. Train je al met de junioren mee, dan moet je nog even geduld hebben.

 

Zoals al eerder gemeld heeft de vereniging een protocol opgesteld voor het hervatten van de trainingen. Het is geschreven voor zowel voetbal als atletiek. Er staan dus ook specifieke voetbalzaken in. Dit protocol vind je hier.

 


Vanaf dinsdag 12 mei beginnen de trainingen voor pupillen weer.

 

Lees het protocol goed door. Met name de passages over 'communicatie voor ouders', 'hygiëneregels algemeen' en 'communicatie voor spelers' (ook atleten dus) zijn van groot belang. De trainers zijn ook op de hoogte van dit protocol. Specifiek voor de atletiektrainingen hebben wij met de trainers ook een aantal regels en afspraken opgesteld.

 

Belangrijk voor de atleten

 

We verzamelen bij het hek van de kleedkamer. De atleten lopen daarna met de trainer het complex op. Ouders die kinderen afzetten, graag bij de ingang van de Weddeloop (aan de kant van het zwembad) afzetten. Atleten die zelf op de fiets komen, kunnen die gewoon parkeren in de rekken en dan naar het hek lopen (de trainer is zichtbaar).

 

Er is, zoals we gewend zijn, geen aan- of afmeldplicht voor de atleten. Er zijn drie trainers per training beschikbaar en er is altijd één reserve mocht de groep te groot worden. Mochten er vragen zijn over bovenstaande, kan dat bij Matthijs Ferguson: fergusonmatthijs@hotmail.com of via 06-30058222. Heel veel plezier de komende weken!

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.