Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

In Memoriam

Afgelopen donderdag 30 april bereikte ons het trieste nieuws dat Leni van der Krogt, wandelaarster uit één van onze wandelgroepen, is overleden. Leni was geruime tijd ziek. Met golvende bewegingen in het herstel ging het de laatste weken minder goed. Donderdag heeft zij in het bijzijn van haar man en dochters de strijd moeten staken.

 

Leni is een lid van het eerste uur. Toen dochter Nelleke op atletiek ging in 1988, bij onze voorloper AVRS, kwam Leni als moeder in beeld en al snel werd het hele gezin betrokken bij atletiek. Ook dochters Willemijn en Hanneke en man Theo werden lid van de club. Een echt atletiekgezin.

 

 

Diverse vrijwilligerstaken heeft Leni gedaan voor ons. Jarenlang is zij de kartrekker geweest van de WOC, toen nog de wedstrijdcommissie geheten. Het organiseren van wedstrijden bij ons op de club (OVAK, Clubkamp en cross) gebeurde vlekkeloos onder haar bezielende leiding. Ook was ze vaak aanwezig bij wedstrijden van haar dochters en man. Ze genoot zichtbaar van alle gezelligheid bij de club. De laatste jaren was Leni actief bij de wandelgroep van Toni op dinsdagavond. Wandelen, kletsen, lekker buiten zijn. Heerlijk vond ze dat.

 

Er zal op donderdag 7 mei in kleine kring afscheid genomen worden van Leni. De familie vraagt of men in gedachten bij hen wil zijn. Ook kan er een condoleance gestuurd worden naar condoleanceleni@mail.com. Na 7 mei kan men op een zelfgekozen moment een steentje neergeleggen bij het graf (A27) als laatste groet aan Leni.

 

We gaan met Leni een oudgediende missen, een echte atletiekmoeder en een geweldige vrijwilliger. In deze moeilijke tijd wensen wij Theo, Hanneke, Nelleke en Willemijn en andere familie en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.