Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Ook contract met Wout Bergers getekend

Arjan Hage van Wout Bergers Sport en Voorschoten '97-penningmeester Marcel Wiggers hebben donderdagavond hun handtekening gezet onder een zesjarig contract voor de atletiekkleding. De atleten van de club mogen de shirts dragen vanaf de Voorschotenloop op zondag 15 maart.

Met Wout Bergers Sport heeft Voorschoten '97 een lokale partner gevonden die de atletieksport een warm hart toedraagt. De winkelketen speelt hier op in door meer kleding, schoenen en overige attributen voor hardlopen en atletiek in hun assortiment op te nemen.

 


Marcel Wiggers (links) en Arjen Hage schudden elkaar de hand na het tekenen van het contract.

Meer kleding te bestellen

Naast de wedstrijdshirts, die alle atletiekleden gratis krijgen door een deal met sponsor Hilgersom Tekstproducties, is in de winkel van Wout Bergers Sports aan de Schoolstraat meer atletiekkleding voorzien van een Voorschoten '97-logo te bestellen. Hiervoor geldt een korting van 15 procent op de prijs.

 

Door je eenmalig te registreren in de winkel krijg je ook nog eens 5 procent korting op het hele assortiment. Kijk hier voor het aanbod clubkleding. Deze is al te bestellen, maar niet eerder beschikbaar dan maandag 16 maart.

 

Craft

Wout Bergers Sport is tevens de spil in de deal die Voorschoten '97 heeft gesloten met kledingmerk Craft. De atleten zijn hierdoor voorzien van kwaliteitskleding. Bovendien doet Craft jaarlijks een geste aan de club om goederen te kopen en de trainers te kleden.


Iedereen die zijn maat heeft doorgegeven voor een wedstrijdshirt, kan deze komende week ophalen. Meer informatie hierover volgt via de mail.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.