Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Derde plaatsen voor Pascal en Roemer

Pascal en Roemer zijn zaterdag knap als derde geëindigd bij de quatrocross van AV de Spartaan. Na de mooie loop in het Keukenhofbos in Lisse liggen zij nog volop op schema voor een plek op het podium in het eindklassement.

De omstandigheden waren ideaal. Er stond weinig wind en het was grotendeels droog. Het parcours door het bos was dan ook goed begaanbaar. Al maakten de hoogteverschillen en de ondergrond de cross toch lastig.

 


De jongens A1-pupillen bij de start, met Roemer links in het geel.

Twaalf pupillen van Voorschoten¬†'97 stonden aan de start. Zij leverden allemaal een topprestatie door met een blij gezicht de finish te halen. De jongste kinderen legden één grote ronde van 1 kilometer af. De ouderen volbrachten twee ronden van 800 meter.

 

Derde plaatsen

Pascal was net als de twee voorgaande crossen in strijd met de snelste pupillen van Leiden Atletiek bij de pupillen B. Dit keer moest hij zich net gewonnen geven en eindigde als derde. Bij de jongens pupillen A1 lopen Roemer en zijn maatje Bas altijd van voren. Het lukte dit keer Roemer om het podium te halen. Bas werd vlak daarachter vierde.

De volgende en laatste quatrocross van dit seizoen is op zaterdag 14 maart. AV Rijnsoever is de organisator van de loop op het strand van Katwijk. Aanmelden kan bij de trainers.

 

Bekijk de officiële uitslag en foto's via AV De Spartaan.

¬© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.