Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Grote Voorschotense afvaardiging bij quatrocross

Maar liefst achttien Voorschotense pupillen en D-junioren hebben zaterdag meegedaan met de quatrocross van Leiden Atletiek. Zij liepen afhankelijk van hun leeftijd één, twee of drie ronden op het afgezette parcours door het Leidse Hout.

De route was bijzonder afwisselend. De kinderen moesten lopen over gras, schelpenpaadjes en bospaden. Af en toe was het oppassen geblazen bij de smalle bruggetjes of tijdens een sprong over een boomstronk of strobaal op het parcours.

 


Steeds meer Voorschotense pupillen en D-junioren doen mee aan de quatrocross.

 

Plezier

Plezier staat voorop tijdens de vier loopjes van het quatrocross-circuit, afwisselend georganiseerd door AV Rijnsoever, AV De Spartaan, Leiden Atletiek en Voorschoten '97 Atletiek. De organisatie houdt wel een klassement bij. Vooral de kinderen die vooraan lopen, proberen daarom ook een goede klassering neer te zetten.

Het lukte Pascal om als tweede te eindigen bij de pupillen jongens B. Ook Roemer scoorde goed met een tweede plaats bij de jongens pupillen A1. Jasmine, Timo en Veronique eindigden met een vierde plaats net buiten het podium in hun categorie.

 


Pascal eindigde knap als tweede in zijn categorie.

 

Volgende quatrocross

Op zaterdag 8 februari staat de derde quatrocross op het programma. Dan is AV De Spartaan de gastheer. Het mooie Keukenhofbos is dan het decor. Opgeven kan nog steeds bij de trainers!

Bekijk hier de uitslagen van de Voorschotense deelnemers.

¬© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.