Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Rosa knap derde in Uithoorn

Rosa is zondag als derde overall geëindigd tijdens Uithoorns Mooiste, onderdeel van het Zorg en Zekerheid. De juniore finishte op de 5 kilometer in een mooie 20.30.

Het was de eerste keer dat Rosa op het podium stond bij de volwassenen in het Zorg en Zekerheid Circuit. In het verleden was ze wel regelmatig bij de eerste drie in de uitslag van de gezinslopen. Gezien de progressie die ze boekt, kan ze wellicht vaker ook op de 5 kilometer successen boeken.

Rosa pakte eveneens de winst in de categorie meisjes tot 15 jaar en ligt daarmee op schema voor de winst in het eindklassement. Op zondag 15 maart is ze bovendien de favoriete voor de titel 'Kampioen van Voorschoten' tijdens de Voorschotenloop. Wellicht kan Dorinda haar tegenstand geven. Zij snoept elke wedstrijd iets van haar tijden af en liep in Uithoorn 21.15. Fons was met 21.34 de snelste man op de korte afstand.

 


Remco is één van de meeste trouwe Voorschotense deelnemers op de 5 kilometer.

 

Langere afstanden

Reinier was de snelste man op de 10 kilometer. Hij liep 39.30. Charlotte, normaal gesproken voorin te vinden op de 5 kilometer, maakte een uitstapje naar de 10 kilometer. Zij liep 41.09 en werd vijfde in haar categorie.

Op de lange afstand bleef Bert Dennis weer eens voor. De twee snelle heren van de woensdaggroep finishten de 10 Engelse mijl in respectievelijk 1.04,40 en 1.05,30. Ingeborg was de snelste dame op deze afstand met 1.22,41.

 

Klik hier voor de uitslagen van de Voorschotense deelnemers.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.