Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

We krijgen nieuwe kleding!

Goed nieuws! Voor het eerst sinds 1997 krijgen we nieuwe clubkleding! De werkgroep heeft het afgelopen jaar goed werk verricht en deals kunnen sluiten met Craft en Wout Bergers. Ook zijn zij tot een akkoord gekomen met ons lid Mathieu die namens zijn bedrijf Hilgersom Tekstproducties shirtsponsor wil zijn. Hierdoor kunnen we jou als lid gratis een shirt of singlet aanbieden.

De combinatie van groen en geel als clubkleuren hebben we losgelaten. Door te kiezen voor alleen groen kunnen we jou de complete en kwalitatief bijzonder goede kledinglijn van Craft met clublogo aanbieden. In de winkel van Wout Bergers in Voorschoten kun je vanaf maandag 16 maart de extra clubkleding aanschaffen/bestellen zoals een tight, sportbroekje, lange broek, trui of trainingsjas.

 


De oude clubkleding wordt vervangen. Vanaf de Voorschotenloop kan iedereen de nieuwe kleding gebruiken.

Pasavonden

De gratis shirts en singlets zijn al eerder beschikbaar. Op dinsdag 4 februari, woensdag 5 februari of donderdag 6 februari kun je tussen 18.30 uur en 20.30 uur in het atletiekhok de nieuwe clubkleding zien en passen. De pupillen en CD-junioren kunnen ook direct na hun training langskomen. Je kunt tijdens deze pasavonden jouw keuze voor het gratis shirt of singlet (inclusief de juiste maat) aangeven. Vervolgens kun je jouw shirt of singlet ophalen op dinsdag 10 maart, woensdag 11 maart of donderdag 12 maart tussen 18.30 uur en 20.30 uur in het atletiekhok.

De officiële presentatie van de clubkleding is op zondag 15 maart tijdens de Voorschotenloop. Dit is tevens het eerste moment dat je de nieuwe clubkleding mag dragen. Uiteraard hopen wij dan zoveel mogelijk atleten in de nieuwe kleding aan de start te zien!

 

Voor vragen over de nieuwe clubkleding kun je contact opnemen met Matthijs Ferguson: 06-30058222 of fergusonmatthijs@hotmail.com.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.