Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Laatste kans om in te schrijven

Wie zondag mee wil doen aan de Rendierenloop kan zich nog inschrijven. De online inschrijving sluit zaterdagavond. De late beslissers kunnen op zondag vanaf 14.00 uur terecht in de kantine van Voorschoten '97.

Groepen van vier personen of meer kunnen zich tot en met zaterdag ook inschrijven door e-mail te sturen naar mathieu@hilgersomtekstproducties.nl. Vermeld hierbij het onderdeel, de geboortedata en de e-mailadressen van de deelnemers.

Door je vooraf in te schrijven hoef je zondag niet onnodig in de rij te staan bij de na-inschrijving. Heb je je al ingeschreven? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent. In de kantine kun je jouw 'startnummer' ophalen. Daar krijg je ook de keuze of je mee wilt doen aan de loterij. Voor 2 euro is jouw 'startnummer' jouw lot.

Je kunt je nog tot en met zaterdag online inschrijven. Zondag is er vanaf 14.00 uur na-inschrijving in de kantine.

 

Spektakel


De tweede editie van de Rendierenloop belooft een waar spektakel te worden met volop kerstsfeer en veel gezelligheid. De organisatie tovert Sportpark Adegeest om in een waar winter wonderland. Op de route zorgen onze partners voor meerdere verrassingen, denk aan hapjes, drankjes en muziek! De start van de Rabobank Kidsrun is om 14.30 uur. Daarna volgen de wandelaars (15.00 uur) en hardlopers (15.30 uur).

De volledige opbrengst van de inschrijving en loterij gaat naar de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten '97. Ook staan er meerdere collectebussen waar je geld kunt doneren. Vorig jaar haalden wij bijna 5.000 euro op. Daar willen wij dit jaar overheen!

Klik hier om je direct in te schrijven. Op www.rendierenloop.nl vind je meer informatie.

¬© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.