Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Rosa en Martine aan de leiding

Rosa en Martine hebben na de derde wedstrijd van het Zorg en Zekerheid Circuit de leiding in hun leeftijdscategorie op respectievelijk de 5 en 10 kilometer. Beide dames eindigden zondag tijdens de Ter Speckeloop in Lisse als tweede, genoeg om hun leidende positie te behouden.

Rosa deed het bij de wedstrijd van AV De Spartaan wat rustiger aan met 24.22 op de 5 kilometer. Haar leidende positie in het klassement meisjes tot en met 15 jaar kwam echter niet in gevaar. Martine liep een mooie 43.46 op de middenafstand. Zij heeft de leiding bij de dames 45-54 jaar.

Overigens geeft het klassement nog een vertekend beeld. De beste zes van acht starts tellen uiteindelijk mee. Daarom kun je pas bij de laatste wedstrijden een mindere prestatie of een gemiste wedstrijd wegstrepen.

Snelle Michael

Op de 5 kilometer in Lisse deed Michael zich bijzonder goed zien. Hij volgt tegenwoordig een nieuw trainingsprogramma en dat blijkt voor hem uitstekend uit te pakken. Met 19.35 was hij terecht bijzonder tevreden. Esther was, ondanks een lichte blessure, de snelste Voorschotense dame met 22.52.

 


Michael is in topvorm en liep een snelle 5 kilometer.

Robin (39.23) en Marcel (39.41) finishten op de 10 kilometer vlak achter elkaar. Voor Marcel was het de eerste keer dat hij onder de 40 minuten dook. Hein liep een knappe 48.26 en staat nu tweede in de categorie 65+.

Dennis was de snelste Voorschotense man op de 15 kilometer. Stiekem hoopte hij op een tijd onder het uur, maar met 1.00,37 liep hij alsnog zeer verdienstelijk. Ilona was de enige dame van de club die zich waagde aan de lange afstand. Zij liep 1.22,21.

 

Nieuwjaarsloop

Het Zorg en Zekerheid Circuit wordt hervat op zondag 5 januari met de Nieuwjaarsloop van Leiden Atletiek. Uiteraard staan er dan weer veel Voorschotense lopers aan de start.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.