Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Rabobank trotse partner van de Rendierenloop

Rabobank is dit jaar partner van de Rendierenloop die op zondag 22 december plaatsvindt. Door een gift van Rabobank Regio Den Haag heeft de organisatie van het evenement meer mogelijkheden om de loop extra sfeervol en met meer bekendheid te organiseren. Tevens is door het nieuwe partnership de toekomst van de Rendierenloop gegarandeerd.

De loop voor kinderen heet dit jaar dan ook de Rabobank Kidsrun. De Rabobank zal ook fysiek met een stand aanwezig zijn bij de finish. Bovendien komt mascotte PinPin de kinderen aanmoedigen en kunnen zij met PinPin selfies maken. Tijdens het evenement plant de organisatie een officieel moment waarop Rabobank de cheque overhandigt.

Vorig jaar heeft Voorschoten '97 Atletiek het evenement low budget kunnen organiseren met dank aan de verschillende partners op de route die zelf voor sfeeracties zorgden. Met eenmalige giften van de Club van 100 van de vereniging en de centrum ondernemers konden de geringe kosten worden gedekt. De volledige opbrengst van bijna 5.000 euro is hierdoor ten goede gekomen aan het hoofddoel van de Rendierenloop: de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten '97.

 


De loop voor kinderen heet dit jaar de Rabobank Kidsrun.

Fijne en betrouwbare partner

"Wij zijn heel blij met de samenwerking. Vanuit onze ervaring weten wij dat we met Rabobank een hele fijne en betrouwbare partner hebben", vertelt Mathieu Hilgersom namens de organisatie van de Rendierenloop. "Een evenement als dit moet steeds verrassen, anders is de nieuwigheid er na een paar edities vanaf. We willen daarom elk jaar vernieuwen en groeien. Dat kan alleen met een budget. Dankzij Rabobank wordt de editie van dit jaar nog specialer en kunnen we plannen maken voor de toekomst."

"De Rendierenloop is een goed voorbeeld van lokale samenwerking tussen verenigingen en ondernemers", zegt Esther Remmerswaal namens de Rabobank. "Het past bij de maatschappelijke rol van de Rabobank om dit soort initiatieven te steunen. Met het adopteren van de Kidsrun als onderdeel van de Rendierenloop laten we zien hoe belangrijk de Rabobank vitaliteit voor kinderen vindt."


De samenwerking tussen de Rendierenloop en Rabobank geldt alleen voor de komende editie. Beide partijen hebben wel de intentie uitgesproken om het partnership langer te laten duren. Daarom wordt er na afloop een evaluatie gepland waarop ook de mogelijkheden voor een vervolg van de samenwerking wordt besproken.

Sfeervolle route

De Rendierenloop vindt dit jaar voor de tweede keer plaats. Op zondag 22 december kunnen hardlopers en wandelaars vanaf Voorschoten '97 een sfeervolle route van ongeveer 9 kilometer door Voorschoten afleggen. Overal zorgen de diverse partners op de route voor extra sfeer en gezelligheid. Snelheid is niet van belang. Plezier wel.

Kinderen trappen het evenement af. De Rabobank Kidsrun begint om 14.30 uur met een heel bijzonder rondje van ongeveer 1 kilometer langs de verschillende sportverenigingen op en naast Sportpark Adegeest. Om 15.00 uur starten de wandelaars, gevolgd door de hardlopers om 15.30 uur. Kinderen betalen 5 euro. De kosten voor de hardlopers en wandelaars bedragen 10 euro. De volledige opbrengst gaat ook dit jaar naar de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten '97. Meer informatie en inschrijven via www.rendierenloop.nl.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.