Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Unieke fun kidsrun bij Rendierenloop

Net als vorig jaar trappen de kinderen op zondag 22 december de Rendierenloop af. Zij starten vanaf 14.30 uur met een funrun van ongeveer 1 kilometer op Sportpark Adegeest en langs de verschillende buurverenigingen. Op de route zijn meerdere sportieve activiteiten. Snelheid is onbelangrijk. Plezier staat voorop.


De kinderen starten net als de volwassenen, later op de middag, druppelsgewijs. Dit betekent dat er ook geen tijdswaarneming is. De kinderen vertrekken voor de tribune van Voorschoten¬†'97 en maken dan een rondje langs onder andere HSV Adegeest, MHC Forescate, HVV’70 en uiteraard de voetbal en atletiek. Overal doen ze een leuke activiteit waarmee ze een stempel verdienen. Hun volle stempelkaart kunnen ze bij de finish laten zien. Zij krijgen dan een leuke verrassing en een beker warme chocolademelk. De Bibliotheek Voorschoten – Wassenaar geeft het kind met de meest originele outfit bovendien een mooie prijs. Uiteraard is mascotte Rendolph er ook bij voor een knuffel of high five.

 


De kinderen leggen een bijzonder parcours af langs de verschillende sportverenigingen.

 

Ouders, verzorgers en /of opa’s en oma’s kunnen gratis gezellig meelopen om de kinderen te begeleiden. Uiteraard kunnen zij ook wachten bij de finish waar het beregezellig is. Sportpark Adegeest wordt ter ere van de Rendierenloop omgedoopt tot een waar winter wonderland. Met muziek en een hapje en drankje hoeft niemand zich te vervelen.

Wandelen of hardlopen

Na de kinderen vertrekken om 15.00 uur de wandelaars en om 15.30 uur de hardlopers voor hun ronde van ongeveer 9 kilometer door Voorschoten. De route komt op de meest bijzondere plekken van het dorp. Op meerdere locaties is een sfeeractie georganiseerd. Dit betekent dat de deelnemers gezellig even kunnen blijven hangen waar het gezellig is. Ze kunnen rekenen op diverse verrassingen, zoals lekkere hapjes en drankjes en sfeervolle kerstmuziek.

De inschrijving is inmiddels geopend via deze link. Kinderen betalen 5 euro. De wandeling of hardlooptocht kost 10 euro. De opbrengst gaat volledig naar de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten '97. Wees er snel bij, want vol is vol!

¬© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.