Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Esther eindigt als derde

Esther is zondag als derde geëindigd bij de cross op de Renbaan Duindigt. De loopster uit de groep van Ed legde de korte afstand van bijna 5 kilometer af in iets meer dan 24 minuten.

De selectiegroep van de donderdag was met vier lopers aanwezig bij de 1 van de 4 cross van The Hague Road Runners. Rolf, sinds kort lopend op de dinsdag bij Voorschoten¬†'97, was er ook bij. Trainer Ed bleef langs de kant. Hij was wel van plan om te gaan lopen, maar had een strak tijdschema. Omdat een losgebroken paard op de baan de start zo’n twintig minuten ophield, kon hij zelf niet deelnemen. Daarom richtte hij zich volledig op het coachen van zijn lopers.

 


De Voorschotense afvaardiging bij de cross met van links naar rechts: Rolf, Remco, Freek, Ed, Marijke en Esther.

 

Parcours

Het parcours was uitdagend. Stukken renbaan werden afgewisseld met gras, een sprongetje over een strobaal, dwars door de modder en het zware zand van de paddock. Pittig, maar precies de elementen die een cross zo leuk maken.

Freek kwam als eerste van de Voorschotense groep binnen. Met een tijd van 19.31 was hij vijfde bij de mannen. Daarna volgden Rolf (tiende) en Remco (twaalfde). Esther, al weken in bloedvorm, kwam als derde vrouw over de finish. Ook Marijke is weer op de weg terug. Zij werd achtste.

 

Clubcircuit

De cross op de Renbaan Duindigt was de ideale voorbereiding op het clubcircuit, zaterdag bij Snowworld. De lopers leggen dan een route van 5 kilometer af met diverse pittige beklimmingen. De start is om 10.30 uur. Deelname is gratis.

¬© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.