Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Passage bij Fortgensschool

De Fortgensschool is één van de nieuwe partners van de Rendierenloop. Op zondag 22 december komen de deelnemers via het hek aan de Van Beethovenlaan het schoolplein op en gaan vervolgens over de brug naar de Grieglaan.

Na Beresteijn is het schoolplein van de Fortgensschool het tweede nieuwe element dat is toegevoegd aan de route. Uiteraard doet de school er alles aan om de passage voor de hardlopers en wandelaars onvergetelijk te maken. Hierna gaan de deelnemers richting het Burgemeester Berkhoutpark. Ook dit mooie stukje Voorschoten is nieuw op de route.

 


Het lange lint van versierde en verlichte hardlopers en wandelaars gaat ook dit jaar door het centrum.


Sportfondsen Voorschoten

De meeste partners van vorig jaar doen opnieuw mee. Zo is Sportfondsen Voorschoten zelfs met drie locaties actief tijdens de Rendierenloop. De deelnemers komen op de golfbaan, gaan dwars door het Cultureel Centrum en rennen door de kantine en over de tribune van Sporthal De Vliethorst. Onder andere de bibliotheek, snackbar ’t Trefpunt, de centrum ondernemers, Klooster Oud Bijdorp, de brandweer, Cafe Barrelzz en de Laurentiuskerk hebben hun medewerking toegezegd door middel van een sfeervolle passage. De route is ongeveer 9 kilometer en kan zowel hardlopend als wandelend worden afgelegd. Snelheid is niet van belang, gezelligheid wel. De wandeltocht begint om 15.00 uur. De hardlopers vertrekken om 15.30 uur.

Ook kinderen kunnen deelnemen aan de Rendierenloop. Zij leggen vanaf 14.30 uur een route af van ongeveer 1 kilometer op en rondom Sportpark Adegeest. Ze gaan hierbij onder andere langs de verschillende sportverengingen. Overal is een gezellige activiteit.

 


Voor kinderen is er ook dit jaar een bijzondere fun kidsrun.

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven kan via deze link. Op Rendierenloop.nl is ook meer informatie over het evenement te vinden. De volledige opbrengst gaat naar de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten '97 Atletiek.

¬© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.