Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Gezellig clubcircuit met snelle tijden

Ook het zesde clubcircuit, zaterdag bij Boerderij 't Geertje, was een groot succes. Veertig lopers legden de route van 5 kilometer af langs de Noord AA. Dennis en Charlotte pakten zoals verwacht de winst. Met perfecte omstandigheden liepen zij, maar ook vele andere deelnemers, bijzonder snelle tijden.

Het clubcircuit bij Boerderij ’t Geertje keerde dit jaar weer terug op de kalender. Het kwam in plaats van de 5 kilometer vanaf De Bollenschuur richting De Horsten. Dit bleek bepaald geen slechte wissel van initiatiefnemer Ed.

 


Het podium bij de mannen: met van links naar rechts Bert, Dennis en Marcel.

 

Razendsnel parcours

 

Het parcours richting Zoetermeer was niet alleen mooi, het bleek ook nog eens razendsnel. Alle dames op het podium liepen een PR. Charlotte zag eindelijk haar wens in vervulling gaan om onder de 20 minuten te duiken. Ze verpulverde haar PR met een verbluffende 19.24. Ook bij Esther (22.14) en Britt (22.59) ging er een flinke hap van hun beste tijd af.

Ook de mannen vlogen over het Zoetermeerse asfalt. Dennis pakte zijn vierde overwinning van dit jaar en kan de eindwinst nu bijna niet meer ontgaan. Hij finishte in 18.19. Ook trainingsmaatjes Bert (18.48) en Marcel (18.57) finishten onder de 19 minuten. Ook voor Marcel betekende dit een dik PR.

 


De snelste dames van de dag: met van links naar rechts Esther, Charlotte en Britt.

 

SnowWorld

Na afloop bleef het onder het genot van een kop koffie met een lekkere punt appeltaart nog lang gezellig bij Boerderij ’t Geertje. De komende dagen kunnen de deelnemers nog even nagenieten. Daarna gaat de focus op de tweede Zorg en Zekerheid-wedstrijd volgende week zondag bij de Leiden Road Runners. Het volgende en laatste clubcircuit van dit jaar is op zaterdag 7 december bij SnowWorld.

 

Bekijk hier de officiële uitslag.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.