Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Zaterdag zesde clubcircuit

De ontknoping van het clubcircuit nadert snel! Zaterdag 16 november staat de zesde wedstrijd van in totaal zeven op het programma. De verzamelplaats is Boerderij ’t Geertje in Zoeterwoude. Inschrijven is gratis en kan vanaf 9.45 uur. De start is om 10.30 uur. Iedereen is welkom.

De route loopt over het fietspad langs de mooie Noord AA richting Zoetermeer en terug. De afstand is precies 5 kilometer. Daarmee keert dit mooie parcours terug op de kalender.

 


Tijdens het vorige clubcircuit op de Velostrada liepen veel deelnemers een mooie tijd.

 

Goed alternatief

 

Het neemt de plaats in van het clubcircuit vanaf de Bollenschuur richting de Horsten. Omdat de Bollenschuur zijn deuren heeft gesloten, moest initiator Ed op zoek naar een alternatief. Met ’t Geertje heeft hij deze gevonden. Het roept mooie herinneringen op bij de lopers die al langer deelnemen. In het verleden was ’t Geertje immers ook een vaste verzamelplaats.

Het zesde clubcircuit heeft een goed parcours om een aanval te doen op een PR. Daarnaast zijn er veel lopers die nog strijden om de prijzen in de diverse klassementen. Zij zullen tot het uiterste moeten gaan om de concurrentie van zich af te schudden. Uiteraard is gezelligheid minstens zo belangrijk. Dat je niet meer in aanmerking komt voor een medaille, is dan ook geen excuus om niet te komen.

 

Afsluiting bij SnowWorld

Het laatste clubcircuit staat traditioneel gepland bij SnowWorld in Zoetermeer. Op zaterdag 7 december wacht de lopers hier een pittig parcours met diverse beklimmingen en afdalingen.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.