Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Scouting Impeesa bouwt brug

Scouting Impeesa vervult een glansrol tijdens de tweede editie van de Rendierenloop op zondag 22 december. Een groep leden bouwt voor het evenement een brug en verbindt daarmee het eigen terrein met Buitenplaats Beresteijn waardoor de route niet alleen praktischer, maar ook leuker wordt.

Met palen van ongeveer zes meter gaat Scouting Impeesa aan de slag. Het is precies genoeg om een veilige brug over de sloot te maken. De deelnemers komen aan de kant van de Leidseweg het normaal afgesloten terrein van Buitenplaats Beresteijn op en verlaten het via gezellige terrein van Scouting Impeesa aan de Mozartlaan. Van daaruit lopen of rennen de deelnemers terug naar Sportpark Adegeest waar de start en finish plaatsvindt.

 


Leden van Scouting Impeesa voor de sloot waarover de bijzondere brug moet komen.

Nieuwe route

Het maakt de passage door Buitenplaats Beresteijn nog specialer. Eerder liet de organisatie van de Rendierenloop al weten dat de deelnemers door een sfeervol verlicht bos zullen gaan. Het is een nieuw stuk route, die ten opzichte van vorig jaar ook op een aantal andere plaatsen is gewijzigd. Onder andere Sportfondsen Voorschoten, de Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar, de centrum ondernemers, Klooster Oud Bijdorp, de brandweer, Café Barrelzz en de Laurentiuskerk hebben aangegeven ook dit jaar mee te werken. Binnenkort maakt de organisatie een aantal nieuwe partners bekend.

In totaal leggen de deelnemers zo’n 9 kilometer af in kerstsfeer. Snelheid is niet van belang, gezelligheid wel. Onderweg kunnen de hardlopers en wandelaars meerdere verrassingen verwachten. Speciaal voor de kinderen is er net als vorig jaar een fun kidsrun van ongeveer 1 kilometer. Zij leggen een route af langs de verschillende sportverenigingen op en rondom Sportpark Adegeest en kunnen meedoen aan diverse leuke activiteiten.

 

Inschrijven

De start is om 14.30 uur. De wandelaars vertrekken om 15.00 uur. Om 15.30 uur klinkt het startschot voor de hardlopers. Kinderen betalen 5 euro om mee te doen. Voor hardlopers en wandelaars bedraagt de prijs 10 euro. De opbrengst gaat volledig naar de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten '97. Inschrijven kan via www.rendierenloop.nl.

¬© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.