Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Nieuw parcours Rendierenloop

De Rendierenloop op zondag 22 december gaat dit jaar dwars door Buitenplaats Beresteijn. De deelnemers beleven dit unieke, en normaal afgesloten, stukje Voorschoten op een wel hele bijzondere manier. Vanwege de invallende duisternis wordt het een passage door een sfeervol verlicht bos.

Voorschoten '97 Atletiek heeft dit kunnen regelen in samenwerking met Amvest, de projectontwikkelaar die bezig is met de toekomst van Beresteijn als woonbestemming. De exacte route door het bos wordt op dit moment nog besproken. Het lijkt er wel op dat de hardlopers even een stukje moeten gaan wandelen. De kans op een struikelpartij is anders aanwezig. Zij kunnen nu echter extra lang van dit unieke stukje Voorschoten genieten.Mascotte Rendolph heeft veel zin in de passage door Buitenplaats Beresteijn.


Passages

De rest van de route van vorig jaar blijft deels intact, met onder andere een passage over de golfbaan en een rondje om het klooster Oud Bijdorp. Ook onder andere het Cultureel Centrum, de bibliotheek, de brandweer en de Laurentiuskerk (voor een passage door het bondsgebouw en het daarachter gelegen oude stukje Leidseweg) hebben hun deelname opnieuw toegezegd. Bovendien is de organisatie nog volop in gesprek met andere partijen die voor een extra lusje of bijzondere toevoeging op de route kunnen zorgen. Voorschoten '97 Atletiek belooft ten opzichte van vorig jaar in elk geval veel nieuwe verrassingen.

De route van deze unieke funrun in kerstsfeer is ongeveer 9 kilometer. Deelnemers kunnen zowel hardlopen als wandelen. Snelheid is niet van belang, gezelligheid wel. Net als vorig jaar trappen de kinderen om 14.30 uur het evenement af met een bijzondere kidsrun langs de diverse verenigingen op en rondom Sportpark Adegeest. De start van de wandeltocht is om 15.00 uur. De hardlopers vertrekken vanaf 15.30 uur. Inschrijven kan hier. Kinderen betalen 5 euro. Volwassenen 10 euro. De opbrengst gaat volledig naar de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten '97.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.