Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Winst voor Charlotte in Zoetermeer

Charlotte heeft zondag de 5 kilometer van de Geuzenloop in Zoetermeer gewonnen. Ze finishte in een tijd van 20.43. De route was echter iets te lang. Eigen berekeningen gaven aan dat ze na 5 kilometer doorkwam in 20.15, een nieuw persoonlijk record!

Ze bleef de nummer twee maar liefst anderhalve minuut voor. Een topprestatie dus van Charlotte, die eerder deze maand ook als derde was geëindigd tijdens de Ladies Run in Leiden.

 


Een trotse Charlotte op de hoogste trede van het podium in Zoetermeer.

Clubsucces was er zondag ook in Zoeterwoude. Loes eindigde bij de Groene Hardloop als tweede in de categorie meisjes tot en met twaalf jaar. Broertje Bas werd vijfde in zijn categorie terwijl vader Mathieu zesde werd op de 6,5 kilometer.

 

Katwijk, Velp en Berlijn

Het was sowieso een druk 'wedstrijdweekeinde', want het geel en groen dook op meerdere plekken op. Zo was een flinke afvaardiging aanwezig tijdens de Halve van Katwijk. Freek eindigde knap als zevende op de 5 kilometer. Bert, Dennis en Ingeborg volbrachten de volledige afstand. Bert bleef met 1.29,52 op het zware parcours net onder de grens van de anderhalf uur. Dennis zat daar vlak achter. Ingeborg werd met 1.54,35 sterke tweede in de categorie vrouwen 55+.

 


Loes eindigde als tweede bij de kidsrun van de Groene Hardloop.


Waldo, Frank en Tekin vertrokken ondanks het slechte weer naar Velp voor de fraaie Posbankloop. Zij buffelden 15 kilometer door de bossen en over de heidevelden van Nationaal Park Veluwezoom. Waldo en Frank finishten na iets meer dan vijf kwartier. Tekon kon iets langer dan anderhalf uur genieten.

Trots zijn we als club ook op Maurice die zondag de Marathon van Berlijn volbracht. Hij finishte net onder de 5 uur. Het was zijn tweede marathon dit jaar. In maart liep Maurice ook in Tokio.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.