Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Jouw hulp hebben we hard nodig!

De atletiekafdeling van onze club wordt gedragen door veel vrijwilligers. We kunnen niet zonder hen, want samen zorgen zij voor de dagelijkse gang van zaken zoals trainingen, wedstrijden en het onderhoud van de accommodatie. Deze groep vrijwilligers is echter te klein. Daarom vragen wij jou om hulp!

De afgelopen maanden zijn er door diverse oorzaken open plekken ontstaan in de verschillende commissies en bij de diverse vrijwilligersteams. Dit heeft als gevolg dat het werk nu wordt gedragen door te weinig mensen. Voor de continuïteit van de club is het daarom noodzakelijk dat we versterking krijgen.

 


De club heeft nieuwe vrijwilligers nodig.

 

Onderstaande functies staan momenteel open:

 

  • Voorzitter van de atletiekcommissie (dit wordt nu interim gedaan door Matthijs Ferguson, sinds het overlijden van zijn vader Rob. Deze interim-periode is bijna klaar en graag wil hij dit overdragen)
  • Twee leden voor de wedstrijdcommissie. Helpen bij organiseren van de wedstrijden op ons terrein. Een leuke, praktische en afgebakende taak.
  • Leden voor de onderhoudsploeg. Op vrijdagochtend een paar uurtjes de handen uit de mouwen steken en lekker schoffelen, vegen en onkruid weghalen. Maar ook kleine klussen als reparaties van het materiaal en de accommodatie.
  • Nieuwe leden voor de werkgroep Voorschotenloop. Dit is het grootste evenement van onze club. Deze werkgroep is aan het vernieuwen. De groep mensen heeft een vracht aan ervaring en zal nieuwe leden begeleiden dit jaar om daarna het bekende stokje aan over te dragen. Het is geweldig werk leuk en slechts voor een bepaalde periode in het jaar (december-maart).

Heb je interesse? Neem dan contact op met Matthijs Ferguson: fergusonmatthijs@hotmail.com of 06-30058222. Dit kan uiteraard ook wanneer je een andere manier weet om de club met jouw expertise en enthousiasme te helpen!

 

Alvast dank, namens alle atleten van Voorschoten '97. Want een vereniging, dat ben je samen!

¬© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.