Zat 17 apr: Strandloop over 5 of of 10 km (Ed)

 

Zon 25 apr: Time-trial in groepjes van 3 of 4 (Ed)

 

 

 

 

 

Hoofdmenu

 

Expeditie Robinson tijdens kamp

32 Pupillen en junioren en een grote afvaardiging trainers beleefden afgelopen weekend een waanzinnig leuk kamp in Noordwijkerhout. Met als thema Expeditie Robinson gingen de jonge atleten met elkaar de strijd aan, maar beleefden vooral heel veel lol.

 

Direct bij aankomst was het spannend voor de kinderen. Ze moesten een lootje trekken dat bepaalde of ze in Kamp Noord of in Kamp Zuid terecht kwamen. Vervolgens kregen ze een gele of groene bandana die bij hun team hoorde. Veel tijd hadden ze niet om uit te zoeken bij wie ze waren ingedeeld, want eerst moesten alle tenten opgezet worden en de luchtbedden opgeblazen.

 


De pupillen, junioren en de trainers op hun veld van de camping in Noordwijkerhout.

 

Proeven

 

Toen iedereen was geïnstalleerd en alle ouders waren vertrokken, kon het spel beginnen. Op de camping, bij het naastgelegen meer en in het bos stonden diverse proeven op het programma zoals smokkelen, levend stratego en het oerwoud geluidenspel. Evenwicht, uithoudingsvermogen, kennis en tactiek waren hierbij vereist.

 


De kinderen werden ingedeeld in Kamp Noord en Kamp Zuid en daar hoorden natuurlijk ook vlaggen bij.

 

Extra spannend was de eilandraad. Uiteraard hoefde er niemand te vertrekken. Maar je kon wel een belangrijke kracht wegkapen bij het andere team. Uiteindelijk wist Kamp Noord Expeditie Robinson te winnen!

 

Plezier

 

Veel belangrijker was natuurlijk het plezier dat de kinderen en de staf beleefden. Het met elkaar eten, spelen en slapen (al was dit maar heel kort…) en de onderlinge gezelligheid stonden voorop. Dat er af en toe een buitje viel, kon de pret niet drukken!

 


Het strandje direct naast de camping was een ideale plaats voor een echte Expeditie Robinson-proef.

 


En uiteraard moest er ook gerend worden.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.