Atletiekcommissie

Mathieu Hilgersom probeert in de groep van Ed het beste in zichzelf naar boven te halen op de 5 en 10 kilometer, maar streeft ook voor de club het hoogste na. Binnen de Atletiekcommissie is hij verantwoordelijk voor de communicatie, PR en (social) media.

 

Atletiekcommissie - Mathieu

Functie
Lid Atletiekcommissie Communicatie, PR en (social) media

Taakomschrijving
Het is mijn taak om de atletiektak van Voorschoten '97 zo goed mogelijk te presenteren, zowel voor de eigen leden als naar buiten toe. Daarnaast sta ik in contact met de diverse commissies binnen de vereniging om hun informatie op de juiste manier te communiceren. Ik doe dit onder andere door het schrijven van de teksten voor de website, het opstellen van nieuwsbrieven, het plaatsen van berichten op social media en het schrijven van persberichten.

Naast mijn werk voor de Atletiekcommissie ben ik actief in de organisatie van de Rendierenloop en zet mij in voor de komst van de nieuwe atletiekbaan. Ook ben ik met mijn bedrijf Hilgersom Tekstproducties de trotse kledingsponsor van Voorschoten '97 Atletiek.

Zelf actief?
Hardlopen doe ik al van jongs af aan, maar toen ik stopte met voetballen ben ik het fanatieker gaan aanpakken. In eerste instantie ging ik op eigen houtje voor goede tijden, maar echt sneller werd ik toen ik mij aanmeldde bij Voorschoten '97. Dan merk je pas hoe belangrijk begeleiding, goede training en medelopers zijn. Veel leuker nog dan het lopen van PR’s, vind ik dat ik bij de club veel leuke nieuwe mensen heb leren kennen. Zowel tijdens de training als rondom de (club)wedstrijden zorgt dit altijd voor een hele fijne sfeer! Als ik alleen ga lopen, moet ik mijzelf wel eens motiveren om naar buiten te gaan. Daar heb ik bij een clubactiviteit nooit last van!

Grootste wens
Natuurlijk ga ik voor de komst van de nieuwe atletiekbaan. Dit zal ervoor zorgen dat de club op alle fronten vooruit gaat!

 

Zo 24 sep: Robin Hood Half Marathon, Nottingham

 

Zo 24 sep: 100 Bruggenloop Leiden

DSC_0305

DSC_0649

DSC_0717

DSC_0783

DSC_0817

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.