Clubkampioenschappen Atletiek

Rabobank: sponsor jeugd Voorschoten97

Hoofdmenu

V'97 JO9-1 ongeslagen winterkampioen!

V'97 JO9-1 (de oude F1) is het seizoen sensationeel goed begonnen. De mannen van coaches Bilal en Melle dartelen door de hoogste regionale competitie en zijn ongeslagen winterkampioen. De onder 9 talenten van V'97 voelen zich in de nieuwe KNVB opzet als een vis in het water.

 

                         De kanjers van de JO9-1 zijn ongeslagen winterkampioen geworden


Op een kwart veld speelt de F1 tegenstanders in 6 tegen 6 competitie wekelijks frivool van de mat. Door de kleinere veldjes valt er voor toeschouwers veel te genieten. Zonder scheidsrechter en met minimale coaching van ouders en trainers flitst het spel heen en weer. Doel van de KNVB is dat jonge spelertjes leren handelen vanuit hun eigen ideeën en ingeving en zich ontwikkelen tot avontuurlijke spelers die zelf oplossingen vinden. Spelplezier staat voorop maar natuurlijk verhogen de vele winstpartijen de spelvreugde en kijkplezier.

 

Zaterdagochtend 8.30 uur stropen de volgende toppers hun mouwen op:

Niek: jongste maar ook de langste van het team. Geboren leider die precies weet wanneer er ingegrepen moet worden. Slot op de deur met uitstekend overzicht en winnaarsmentaliteit.  


Collin: ruggengraat van ons team blinkt uit in duelkracht en is zeer balvast. Collin is een multi inzetbare combinatie voetballer en bovendien ook nog eens onze meest talentvolle keeper.


Marwan: niet te passeren verdediger die met een engelachtige lach elke tegenstander zijn wil op legt. Als opstomende dribbelaar niet te stoppen dankzij mooie techniek en doorzettingsvermogen.


Miles: kwikzilverachtige publiek speler met oneindig arsenaal aan verrassende trucs. Als dartele lichtgewicht ontwijkt veld slim de duels en scoort het liefst alleen echt heel erg mooie doelpunten.


Bas: fabelachtige techniek en goed oog voor de situatie en medespeler. Een echte stylist gezegend met een fluwelen linkerbeen, scoorde tegen Noordwijk onze belangrijke winnende treffer!


Jovani: als echte teamspeler altijd op zoek naar de combinatie. Jovani maakt gemakkelijk doelpunten en kan op elke positie spelen. Is als echte all rounder een versterking voor elk team.


Hugo: slangenmens Hugo dribbelt en danst wekelijks langs zijn tegenstanders. Wil altijd winnen en gooit de beuk erin als het moet. Hugo is onze beste kopper en heeft een neusje voor de goal.


Mees: doelpuntenmachine Mees heeft ons, met als specialiteit de poeier van afstand, een karrenvracht aan doelpunten bezorgd. Mees denkt altijd naar voren en vecht als een leeuw voor elke bal.


De talenten van Bilal en Melle zijn vastbesloten om na het winterkampioenschap ook de zomerprijs te pakken dus kom kijken bij dit bijzondere team en aanschouw de toekomst van het voetbal!

 

JR

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.