Zon 15 dec: 32e LJ Sport - Ter Specke Loop, Lisse

 

Zon 22 dec: Rendierenloop in Voorschoten

 

 

Hoofdmenu

 

Dinsdaggroep Ed sluit seizoen af

De dinsdaggroep van Ed heeft het seizoen afgesloten met een mooie training in Meijendel, gevolgd door een gezellige borrel. De trainer en lopers nemen nu wat gas terug om in het nieuwe seizoen weer te kunnen vlammen.

De groep op dinsdag is zeer divers. Atleten van het korte werk lopen samen met de kilometervreters van de halve of zelfs hele marathon. De basis van de trainingen zijn de intervallen. Gedurende de herfst en winter vinden deze plaats op de baan en op mooie lente- en zomeravonden trekt de groep de duinen in en het strand op waar mooie rondjes worden afgewisseld met flinke tempo’s door het mulle zand.

 


De dinsdagavondgroep na het vele malen beklimmen van de trap van de uitkijktoren.

 

Lekkernijen na de training

Traditioneel sluit deze groep het seizoen af in Meijendel op het picknickveld naast de 'Boerderij'. Dit doen zij echter pas na een pittige training die de lekkernijen na afloop extra lekker doen smaken. Ook deze keer had Ed weer mooie parcours uitgedacht met heuveltjes en smalle paadjes. Soms moesten zelfs de takken aan de kant worden geduwd om een goede en snelle doorgang te vinden.

Met zicht op de picknicktafel kreeg de training nog een staartje. De lopers volbrachten een estafette door het mulle zand van de speeltuin, gevolgd door een lang blok klimmen en dalen op de beruchte trap van de uitkijktoren.

 


Een bedankje voor Ed en afscheid van Maria.

 

Bedankt

Hierna mocht iedereen genieten van al het lekkers dat was meegebracht. Dit varieerde van fruit tot cola en M&M’s en van zelfgebakken taarten tot goedgevulde wraps. Trainer Ed werd bedankt voor zijn inzet van het afgelopen seizoen (met onder andere een mooi gedicht van Marieke) en ook Maria, die afscheid neemt, werd in het zonnetje gezet. Toen de laatste zonnestralen waren verdwenen en langzaam de eerste herten zich lieten zien in Meijendel vertrok iedereen weer richting de club. Op naar de welverdiende rust en vakantie!

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.